Poster (Scientific congresses and symposiums)
Occurrence of Escherichia coli O157 in foods from animal origin in Belgium since 1997
Daube, Georges; Ghafir, Y.; Dumont, J.-M. et al.
2000Cinquième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
E. coli O157 (97-2000).pdf
Author postprint (284.16 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
Dumont, J.-M.
Piérard, D.
François, J.-Y.
Cornélis, M.
Jouret, M.
De Zutter, L.
Language :
English
Title :
Occurrence of Escherichia coli O157 in foods from animal origin in Belgium since 1997
Publication date :
June 2000
Event name :
Cinquième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
ULg - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
16-18 juin 2000
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
6 (0 by ULiège)
Number of downloads
12 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi