Poster (Scientific congresses and symposiums)
Proposition de critères microbiologiques pour l'auto-contrôle de l'hygiène dans les abattoirs belges
Daube, Georges; Ghafir, Y.; Dumont, J.-M. et al.
1999Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
 

Files


Full Text
texte critères.doc
Author preprint (9.57 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
Dumont, J.-M.
François, J.-Y.
Cornélis, M.
Jouret, M.
De Zutter, L.
Language :
French
Title :
Proposition de critères microbiologiques pour l'auto-contrôle de l'hygiène dans les abattoirs belges
Publication date :
October 1999
Event name :
Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Paris, France
Event date :
14-15 octobre 1999
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
19 (0 by ULiège)
Number of downloads
154 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi