Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Quels risques microbiologiques doivent être considérés dans le secteur agro-alimentaires
Daube, Georges
1999Quatrième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
exposé nb.pdf
Author postprint (5.42 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Quels risques microbiologiques doivent être considérés dans le secteur agro-alimentaires
Publication date :
June 1999
Event name :
Quatrième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
ULg - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
16-18 juin 1999
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
20 (0 by ULiège)
Number of downloads
415 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi