Poster (Scientific congresses and symposiums)
Improved isolation of Salmonella from meat using the diagnostic semisolid Salmonella agar (Diassalm)
Daube, Georges; Ghafir, Y.; De Zutter, L.
1998Troisième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
Poster diassalm.pdf
Author postprint (1.13 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
De Zutter, L.
Language :
French
Title :
Improved isolation of Salmonella from meat using the diagnostic semisolid Salmonella agar (Diassalm)
Publication date :
September 1998
Event name :
Troisième conférence de microbiologie des aliments
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
9-11 septembre 1998
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
12 (0 by ULiège)
Number of downloads
19 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi