Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Avantages du milieu "Diagnostic Semisolid Salmonella Agar" Diasalm pour l'isolement de Salmonella à partir de viandes
Daube, Georges; Ghafir, Y.; De Zutter, L.
1998Cinquième congrès de la Société Française de Microbiologie
 

Files


Full Text
Abstract.doc
Author preprint (14.85 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
De Zutter, L.
Language :
French
Title :
Avantages du milieu "Diagnostic Semisolid Salmonella Agar" Diasalm pour l'isolement de Salmonella à partir de viandes
Publication date :
April 1998
Event name :
Cinquième congrès de la Société Française de Microbiologie
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Lille, France
Event date :
27-29 avril 1998
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
15 (0 by ULiège)
Number of downloads
24 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi