Poster (Scientific congresses and symposiums)
Development of an analytical method for the simultaneous measurement of 10 biogenic amines in food
Douny, Caroline; Benmedjadi, Soumaya; Blaszczyk, Marie et al.
20163rd FARAH Day
 

Files


Full Text
cdouny_farahday2016.pdf
Author postprint (329.75 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Benmedjadi, Soumaya
Blaszczyk, Marie
Brose, François ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Degand, Guy ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Igout, Ahmed ;  Université de Liège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development of an analytical method for the simultaneous measurement of 10 biogenic amines in food
Publication date :
21 October 2016
Event name :
3rd FARAH Day
Event organizer :
FMV, ULg
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
21/10/2016
Available on ORBi :
since 24 October 2016

Statistics


Number of views
72 (16 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi