Poster (Scientific congresses and symposiums)
Carcass chilling in large cattle from the Belgian Blue Breed : time-temperature evolution and recommendations
Collignon, Bertrand; Dehard, Sandrine; Clinquart, Antoine
2009Journée d'étude "L'image de la viande et des produits de viande" / Studiedag "Imago van vlees en vleesproducten"
 

Files


Full Text
Proceedings_BAMST_2009_pp79-80_Collignon-et-al.pdf
Publisher postprint (36.9 kB)
Texte de la communication (proceedings)
Download
Annexes
BAMST2009_Collignon_Chilling-BBB_poster.pdf
Publisher postprint (154.33 kB)
Poster
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
meat quality; chilling; carcass chilling; cattle; beef; Belgian Blue breed; food safety
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Food science
Author, co-author :
Collignon, Bertrand;  Université de Liège - ULiège > Département Sciences des Denrées alimentaires > Technologie des Denrées alimentaires > 2009
Dehard, Sandrine;  Université de Liège - ULiège > Département Sciences des Denrées alimentaires > Technologie des Denrées alimentaires
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Carcass chilling in large cattle from the Belgian Blue Breed : time-temperature evolution and recommendations
Publication date :
05 November 2009
Event name :
Journée d'étude "L'image de la viande et des produits de viande" / Studiedag "Imago van vlees en vleesproducten"
Event organizer :
Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST)
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
5 novembre 2009
Available on ORBi :
since 04 October 2016

Statistics


Number of views
37 (7 by ULiège)
Number of downloads
40 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi