Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Les nouveaux outils génomiques, bases pour la caractérisation microbiologique des aliments
Daube, Georges; Taminiau, Bernard
201419ème conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
Daube_Georges_180914.pdf
Publisher postprint (3.5 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Les nouveaux outils génomiques, bases pour la caractérisation microbiologique des aliments
Publication date :
18 September 2014
Event name :
19ème conférence de microbiologie des aliments
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
18-19 septembre 2014
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 03 October 2016

Statistics


Number of views
37 (3 by ULiège)
Number of downloads
301 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi