Poster (Scientific congresses and symposiums)
IMPACT OF EXTRACTION CONDITIONS ON CHEMICAL STRUCTURE, THERMAL PROPERTIES AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF ULVAN FROM THE GREEN SEAWEED ULVA LACTUCA
Yaich, Hela; Garna, Haikel; Abbès, Fatma et al.
2016Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

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Keywords :
Ulvan, NMR; TGA, antioxidant activities
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Yaich, Hela
Garna, Haikel
Abbès, Fatma
Bouaziz, Mohamed
Besbes, Souhail
Richel, Aurore  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Attia, Hamadi
Language :
English
Title :
IMPACT OF EXTRACTION CONDITIONS ON CHEMICAL STRUCTURE, THERMAL PROPERTIES AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF ULVAN FROM THE GREEN SEAWEED ULVA LACTUCA
Publication date :
21 March 2016
Event name :
Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 20 au 23 mars 2016
Available on ORBi :
since 06 September 2016

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