Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
OXIDATION OF ß-D-GLUCAN EXTRACTED FROM BAKER’S YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE: PHYSICOCHEMICAL AND STRUCTURAL PROPERTIES
BORCHANI, Chema; Fonteyn, Fabienne; JAMIN, Guilhem et al.
2016Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

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Keywords :
Yeast β-glucan, Oxidative treatment; Physico-chemical; Structural characterization
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
BORCHANI, Chema
Fonteyn, Fabienne 
JAMIN, Guilhem
Paquot, Michel ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie biologique industrielle
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Microbial, food and biobased technologies
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
OXIDATION OF ß-D-GLUCAN EXTRACTED FROM BAKER’S YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE: PHYSICOCHEMICAL AND STRUCTURAL PROPERTIES
Publication date :
21 March 2016
Event name :
Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 20 au 23 mars 2016
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 06 September 2016

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