Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
EFFECT OF ULTRAFILTRATION PROCESS AND TEMPERATURE CONCENTRATION ON SOME MRPS CONTENTS AND ANTIOXIDANT, ANTIMICROBIAL AND CYTOTOXIC PROPERTIES OF DATE PALM SAP SYRUPS (PHOENIX DACTYLIFERA L.)
MAKHLOUF, Ines; KRICHEN, Fatma; BEN MANSOUR, Riadh et al.
2016Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

Files


Full Text
S1-15.pdf
Publisher postprint (790.59 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Sap syrups, Antioxidant; Antimicrobial, Cytotoxicity
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
MAKHLOUF, Ines
KRICHEN, Fatma
BEN MANSOUR, Riadh
MOKNI GHRIBI, Abir
SILA, Assad
BOUGATEF, Ali
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
ATTIA, Hamadi
BESBES, Souhail
Language :
English
Title :
EFFECT OF ULTRAFILTRATION PROCESS AND TEMPERATURE CONCENTRATION ON SOME MRPS CONTENTS AND ANTIOXIDANT, ANTIMICROBIAL AND CYTOTOXIC PROPERTIES OF DATE PALM SAP SYRUPS (PHOENIX DACTYLIFERA L.)
Publication date :
21 March 2016
Event name :
Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 20 au 23 mars 2016
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 06 September 2016

Statistics


Number of views
43 (1 by ULiège)
Number of downloads
70 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi