Article (Scientific journals)
Convective drying of cherry tomato: Study of skin effect
Khama, Reda; Aissani, F.; Alkama, R. et al.
2016In Journal of Engineering Science and Technology, 11 (3), p. 443-457
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Khama_2016.pdf
Publisher postprint (675.98 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Chemical engineering
Food science
Author, co-author :
Khama, Reda;  Université de Ouargla
Aissani, F.;  Université de Bejaia
Alkama, R.;  Université de Bejaia
Bennamoun, L.;  University of New Brunswick
Fraikin, Laurent ;  Université de Liège > Department of Chemical Engineering > Génie chimique - Procédés et développement durable
Salmon, Thierry ;  Université de Liège > Department of Chemical Engineering > Department of Chemical Engineering
Plougonven, Erwan  ;  Université de Liège > Department of Chemical Engineering > Génie chimique - Procédés et développement durable
Léonard, Angélique  ;  Université de Liège > Department of Chemical Engineering > Génie chimique - Procédés et développement durable
Language :
English
Title :
Convective drying of cherry tomato: Study of skin effect
Publication date :
2016
Journal title :
Journal of Engineering Science and Technology
ISSN :
1823-4690
Publisher :
Taylor's University
Volume :
11
Issue :
3
Pages :
443-457
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Funders :
F.R.S.-FNRS - Fonds de la Recherche Scientifique [BE]
Commentary :
cited By 0 Scopus
Available on ORBi :
since 07 July 2016

Statistics


Number of views
58 (7 by ULiège)
Number of downloads
4 (4 by ULiège)

Scopus citations®
 
3
Scopus citations®
without self-citations
2

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi