Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Du grain au pain : les outils de 1ère transformation
Winandy, Stéphane; Di Tanna, Sybille; Sindic, Marianne
2015
 

Files


Full Text
Du grain au pain les outils de première transformation - Winandy S. 2015.pdf
Author postprint (1.56 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Circuit court; Economie circulaire
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Winandy, Stéphane ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Di Tanna, Sybille ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Language :
English
Title :
Du grain au pain : les outils de 1ère transformation
Publication date :
13 June 2015
Event name :
La transformation artisanale bio, avenir de nos agriculteurs !
Event organizer :
Nature & Progrès
Event place :
Namur, Belgium
Event date :
13 Juin 2015
Available on ORBi :
since 19 June 2016

Statistics


Number of views
51 (7 by ULiège)
Number of downloads
735 (9 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi