No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Langmuir film balance- A technique to study the interaction of cyclodextrin with milk fat globule membrane monolayers
Malik, Priyanka; Danthine, Sabine; Paul, Aman et al.
2016Terra Innovation Fair, 2016
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Malik, Priyanka ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol. (Paysage)
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Paul, Aman ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Delvigne, Frank  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Bio-industries
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Langmuir film balance- A technique to study the interaction of cyclodextrin with milk fat globule membrane monolayers
Publication date :
20 May 2016
Event name :
Terra Innovation Fair, 2016
Event organizer :
Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liege, Belgium
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
20-05-2016
Available on ORBi :
since 03 June 2016

Statistics


Number of views
71 (9 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi