Poster (Scientific congresses and symposiums)
High anthocyanins content of commercial blackcurrant juices induced endothelium-dependent relaxation in isolated porcine coronary arteries
Kevers, Claire; Shini-Kerth, Valérie; Tabart, Jessica et al.
2016New frontiers in oxidative stress and redox regulation - groupe de contact FNRS "Oxidative Processes and Antioxidants"
 

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Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Kevers, Claire ;  Université de Liège > Département des sciences de la vie > Département des sciences de la vie
Shini-Kerth, Valérie;  Université de Strasbourg
Tabart, Jessica ;  Université de Liège - ULiège > CEDEVIT
Auger, Cyril;  Université de Strasbourg
PINCEMAIL, Joël ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Service de chirurgie cardio-vasculaire et thoracique
Dommes, Jacques ;  Université de Liège > Département des sciences de la vie > Biologie moléculaire et biotechnologie végétales
Language :
English
Title :
High anthocyanins content of commercial blackcurrant juices induced endothelium-dependent relaxation in isolated porcine coronary arteries
Publication date :
22 April 2016
Event name :
New frontiers in oxidative stress and redox regulation - groupe de contact FNRS "Oxidative Processes and Antioxidants"
Event organizer :
UCL
Event place :
Louvain-La-Neuve, Belgium
Event date :
22 avril 2016
Available on ORBi :
since 21 April 2016

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