Article (Scientific journals)
Emerging and Novel Brominated Flame Retardants (BFRs) in food: Current status of the European legislation
Eppe, Gauthier; Scholl, Georges; De Pauw, Edwin et al.
2015In Labinfo, 14, p. 29-31
 

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Keywords :
BFR; Flame Retardants; European legislation
Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique inorganique
Scholl, Georges ;  Université de Liège > Département de chimie (sciences) > Center for Analytical Research and Technology (CART)
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège > Département de chimie (sciences) > Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Language :
English
Title :
Emerging and Novel Brominated Flame Retardants (BFRs) in food: Current status of the European legislation
Alternative titles :
[fr] Présence de retardateurs de flamme bromés (RFB), nouveaux ou émergents, dans les denrées alimentaires: état actuel de la législation européenne
[nl] Opkomende en nieuwe gebromeerde vlamvertragers (BFR's) in voedsel: Huidige status van de Europese wetgeving
Publication date :
December 2015
Journal title :
Labinfo
Volume :
14
Pages :
29-31
Funders :
AFSCA - Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire [BE]
Available on ORBi :
since 04 February 2016

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