No full text
Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Maîtrise par la méthode HACCP: exemples pratiques
de Biourge, Sandrine; Delacharlerie, Sophie
2005
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
de Biourge, Sandrine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
French
Title :
Maîtrise par la méthode HACCP: exemples pratiques
Publication date :
17 November 2005
Event name :
Maîtrise du risque moisissures: application aux aliments à humidité intermédiaire
Event organizer :
ULg-GxABT-Unité de TIAA; ADRIANOR
Event place :
Cambrai, France
Event date :
17 novembre 2005
Audience :
International
Name of the research project :
Interreg III - HACCP organoleptique
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 16 March 2010

Statistics


Number of views
64 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi