No full text
Patent (Patents)
Method of testing for animal-derived ingredients in foods
Daube, Georges; Burteau, Sophie; Nezer, Carine et al.
2015
 

Files


Full Text
No document available.
Full Text Parts
WO2015097030A1species.pdf
Publisher postprint (2.28 MB)
Download
Brevet accordé.pdf
Publisher postprint (4 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
authenticity; food; animal origin
Disciplines :
Microbiology
Inventor :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Burteau, Sophie;  Université de Liège - ULiège
Nezer, Carine;  Quality Partner
Delhalle, Laurent ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title (54) :
Method of testing for animal-derived ingredients in foods
Alternative titles :
[en] Nouvelle méthode de détection et de quantification d’ADN d’origine animale dans les aliments
Publication date (43-45) :
02 July 2015
Filing date (22) :
27 December 2013
Patent/publication number (10-11) :
WO 2015/097030 A1
Patent status (13) :
A
Priority number (30) :
EP13199634.0-1404
International classification (IPC) (51) :
C12Q 1/68 (2006.01)
European classification (ECLA) (52) :
NA
Applicant (71) :
Université de Liège et Quality Partner s.a.
Publication organism (19) :
World Intellectual Property Organisation
Available on ORBi :
since 19 July 2015

Statistics


Number of views
99 (7 by ULiège)
Number of downloads
36 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi