No full text
Article (Scientific journals)
Changes in ascorbic acid content and ascorbate peroxidase activity during the development of Acetabularia mediterranea
Castillo, F. J.; Cotton, G.; Kevers, Claire et al.
1986In Differentiation: Research in Biological Diversity, 33 (1), p. 17-23
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Acetabularia mediterranea
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Author, co-author :
Castillo, F. J.;  Laboratoire de Physiologic végétale, Université de Genève, 3, place de l'Université, CH-1211 Genève 4, Switzerland
Cotton, G.;  Département de Biologic moléculaire, Université libre de Bruxelles, 67, rue des Chevaux, B-1640 Rhode-St., Genèse, Belgium
Kevers, Claire ;  Université de Liège > Département des sciences de la vie > Département des sciences de la vie
Greppin, H.;  Laboratoire de Physiologic végétale, Université de Genève, 3, place de l'Université, CH-1211 Genève 4, Switzerland
Caspar, T.;  Institut de Botanique B22, Universite de Liège, Sart Tilman, B-4000 Liège, Belgium
Vanden Driessche, T.;  Département de Biologic moléculaire, Université libre de Bruxelles, 67, rue des Chevaux, B-1640 Rhode-St., Genèse, Belgium
Language :
English
Title :
Changes in ascorbic acid content and ascorbate peroxidase activity during the development of Acetabularia mediterranea
Publication date :
1986
Journal title :
Differentiation: Research in Biological Diversity
ISSN :
0301-4681
eISSN :
1432-0436
Publisher :
Elsevier, Netherlands
Volume :
33
Issue :
1
Pages :
17-23
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 16 July 2015

Statistics


Number of views
35 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Scopus citations®
 
16
Scopus citations®
without self-citations
11
OpenCitations
 
15

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi