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Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Essential fatty acids content in beef meat as influenced by crushed, flaked or extruded linseeds
Robaye, Vincent; Dotreppe, Olivier; Cabaraux, Jean-François et al.
2008In book of abstract of the 59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
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Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Robaye, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Dotreppe, Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Essential fatty acids content in beef meat as influenced by crushed, flaked or extruded linseeds
Publication date :
2008
Event name :
59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
Event organizer :
European Association for Animal Production
Event place :
Vilnius, Lithuania
Event date :
24-27 August 2008
Audience :
International
Main work title :
book of abstract of the 59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
Pages :
224
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 10 August 2009

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