No full text
Book published as author, translator, etc. (Books)
à propos du lait cru
Godrie, Thérèse; Bauraind, Catherine; Cheval, Jean-Marc et al.
2014FWLP-Wallonie DGO3
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
lait cru; aspects nutritionnels; microbiologie du lait cru
Abstract :
[en] Fascicule de vulgarisation sur les caractéristiques du lait cru: caractéristiques nutritionnelles, microbiologiques, l'impact sur la fabrication des produits au lait cru, les impacts sur la santé...
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Godrie, Thérèse ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Bauraind, Catherine
Cheval, Jean-Marc
Sindic, Marianne  
Language :
English
Title :
à propos du lait cru
Publication date :
March 2014
Publisher :
FWLP-Wallonie DGO3
Number of pages :
53
Name of the research project :
DiversiFerm
Funders :
Filière wallonne lait et produits laitiers, Wallonie DGO3
Available on ORBi :
since 10 February 2015

Statistics


Number of views
146 (26 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi