Poster (Scientific congresses and symposiums)
Formulation de matières grasses alimentaires: ex : Margarines
Danthine, Sabine; Blecker, Christophe
2014La nuit des chercheurs 2014
 

Files


Full Text
margarines.pdf
Author postprint (6.41 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
Formulation de matières grasses alimentaires: ex : Margarines
Publication date :
2014
Event name :
La nuit des chercheurs 2014
Event date :
26 septembre
Available on ORBi :
since 15 December 2014

Statistics


Number of views
68 (4 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi