Reference : Faire chuter notre empreinte écologique
Diverse speeches and writings : Article for general public
Business & economic sciences : Special economic topics (health, labor, transportation…)
Physical, chemical, mathematical & earth Sciences : Multidisciplinary, general & others
http://hdl.handle.net/2268/173114
Faire chuter notre empreinte écologique
French
Ozer, Pierre mailto [Université de Liège - ULg > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.) > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.) >]
14-Oct-2014
Le Soir
Rossel & Cie
No
National
1375-5668
Bruxelles
Belgium
[fr] Alimentation ; Transport ; CO2
[fr] Parce qu’un bon exemple vaut 1.000 discours, le Pr Pierre Ozer (ULg) a analysé les différents composants d’un menu gourmand teinté d’exotisme et en a calculé l’empreinte carbone.
General public
http://hdl.handle.net/2268/173114
http://www.lesoir.be/679023/article/demain-terre/alimentation/2014-10-13/pourquoi-manger-belge-pour-diminuer-notre-empreinte-ecologique

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
20141013_Le Soir_faire chuter son empreinte écologique_1.pdfPremière pagePublisher postprint269.37 kBView/Open
Open access
20141013_Le Soir_faire chuter son empreinte écologique_2.pdfSeconde page (suite)Publisher postprint136.82 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.