Poster (Scientific congresses and symposiums)
Batch enzymatic interesterification of fat blends using microwave
Danthine, Sabine; Simon, C.; Richel, Aurore et al.
2014Euro Fed Lipid Congress
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Simon, C.
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Batch enzymatic interesterification of fat blends using microwave
Publication date :
September 2014
Event name :
Euro Fed Lipid Congress
Event organizer :
EFL
Event place :
Montpellier, France
Event date :
du 14 au 17 septembre 2014
Audience :
International
Available on ORBi :
since 07 October 2014

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