No full text
Article (Scientific journals)
Anabolisants, qualité de la viande et santé publique
Renaville, Robert; Severin, Michel; Lognay, Georges
1986In Alimentation, Diététique et Hygiène, 5, p. 29-44
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Renaville, Robert ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Severin, Michel;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Anabolisants, qualité de la viande et santé publique
Publication date :
1986
Journal title :
Alimentation, Diététique et Hygiène
ISSN :
0774-8094
Publisher :
Institut Paul Lambin. Section diététique, Bruxelles, Belgium
Volume :
5
Pages :
29-44
Available on ORBi :
since 09 May 2010

Statistics


Number of views
47 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi