Master’s dissertation (Dissertations and theses)
Detection of Staphylococcus aureus enterotoxins in meat using UPLC-MS/MS
Davin, Marie
2013
 

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DEVELOPMENT OF A DETECTION METHOD OF SOME CLASSICAL STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXINS IN MEAT USING ULTRA PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND TANDEM MASS SPECTROMETRY A CONTRIBUTION.pdf
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Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Davin, Marie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique > Assistant
Language :
English
Title :
Detection of Staphylococcus aureus enterotoxins in meat using UPLC-MS/MS
Defense date :
28 August 2013
Number of pages :
Marie DAVIN
Institution :
ULiège. GxABT - Liège Université. Gembloux Agro-Bio Tech
Degree :
Master bioingénieur : chimie et bio-industries, à finalité spécialisée
Promotor :
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences et gestion de l'environnement (Arlon Campus Environnement) > Surveillance de l'environnement
Vandenbol, Micheline ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Microbial, food and biobased technologies
Available on ORBi :
since 12 August 2014

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