No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
« À table ! ». Indexation et organisation des livres de cuisine aux 17e et 18e siècles
Colson, Maryse
2017In Mathieu, Georges (Ed.) Les Tables des matières
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
table des matières; index; livres de cuisine
Disciplines :
Literature
Author, co-author :
Colson, Maryse ;  Université de Liège - ULiège > Département de langues et littératures romanes > Littérature française (17è et 18è s.) et analyse textuelle
Language :
French
Title :
« À table ! ». Indexation et organisation des livres de cuisine aux 17e et 18e siècles
Publication date :
2017
Main work title :
Les Tables des matières
Editor :
Mathieu, Georges
Publisher :
Université de Rouen
ISBN/EAN :
978-2406062646
Available on ORBi :
since 11 August 2014

Statistics


Number of views
71 (6 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi