Reference : La production de viande bovine en agriculture biologique, au croisement des attentes des...
Reports : External report
Social & behavioral sciences, psychology : Multidisciplinary, general & others
http://hdl.handle.net/2268/17056
La production de viande bovine en agriculture biologique, au croisement des attentes des producteurs, des distributeurs et des consommateurs, en harmonie avec le cahier des charges
French
[en] Organic Beef Meat Production, between societal expectations and organic standard
Jamar, Daniel [> > > >]
Stassart, Pierre M mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences et gestion de l'environnement > Département des sciences et gestion de l'environnement >]
Baret, Philippe V [> > > >]
Didier, Stilmant [> > > >]
2009
Centre Wallon de Recherche Agronomique
139
Libramont
Belgium
[en] Organic Agriculture ; Food Systems ; Transition
[fr] Sustainable Development ; Multidisciplinary ; Consumption
Ministère de la Région Wallonne DGA Agriculture
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/17056

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
09 Agriculture biologique et viande bovine.pdfPublisher postprint1.36 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.