Poster (Scientific congresses and symposiums)
Effect of pear, apple and date fibres from cooked fruit by-products on dough performance and bread quality
Bchir, Brahim; Rabetafika, Holy-Nadia; Paquot, Michel et al.
20142ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
 

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Effect of pear apple and date fibres.pdf
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Keywords :
Flesh fibre concentrate; Bread, Dough, Farinograph; Alveograph, Visco-amylograph
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bchir, Brahim
Rabetafika, Holy-Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Effect of pear, apple and date fibres from cooked fruit by-products on dough performance and bread quality
Publication date :
07 April 2014
Event name :
2ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires (A.M.I.A.A.)
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 4 au 7 avril 2014
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 29 May 2014

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