Poster (Scientific congresses and symposiums)
Correlation between composition and cold stability of palm liquid fractions.
Danthine, Sabine; Lefebure, Emilie; Dijkmans, Peggy et al.
2014105th AOCS meeting and expo
Peer reviewed
 

Files


Full Text
PosterAOCS_2014_VG.pdf
Author postprint (384.6 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Dijkmans, Peggy
Gibon, Véronique
Language :
English
Title :
Correlation between composition and cold stability of palm liquid fractions.
Publication date :
May 2014
Event name :
105th AOCS meeting and expo
Event organizer :
AOCS
Event place :
San Antonio, Texas, United States
Event date :
du 4 au 7 mai 2014
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 16 May 2014

Statistics


Number of views
45 (6 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi