Poster (Scientific congresses and symposiums)
Fractionation process to produce a new milk ingredient enriched in phospholipids and sphingolipids
Bodson, P.; Dalemans, D.; Danthine, Sabine et al.
2008Phospholipids Seminar: Nutrition, Application and Technology
 

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Fractionation process to produce a new milk.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bodson, P.
Dalemans, D.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Deroanne, C.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Fractionation process to produce a new milk ingredient enriched in phospholipids and sphingolipids
Publication date :
October 2008
Event name :
Phospholipids Seminar: Nutrition, Application and Technology
Event organizer :
AOCS
Event place :
Copenhagen, Denmark
Event date :
du 23 au 24 octobre 2008
Audience :
International
Available on ORBi :
since 21 March 2014

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