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Detection and characterization of Bifidobacterium crudilactis and B. mongoliense able to grow during the manufacturing process of French raw milk cheeses
Delcenserie, Véronique; Taminiau, Bernard; Gavini, Françoise et al.
2013In BMC Microbiology, 13, p. 239
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Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Delcenserie, Véronique ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Gestion de la qualité dans la chaîne alimentaire
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Gavini, Françoise
de Schaetzen, Marie-Athenais
Cleenwerck, Ilse
Theves, Muriel
Mahieu, Melanie
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Detection and characterization of Bifidobacterium crudilactis and B. mongoliense able to grow during the manufacturing process of French raw milk cheeses
Publication date :
29 October 2013
Journal title :
BMC Microbiology
eISSN :
1471-2180
Publisher :
BioMed Central, United Kingdom
Volume :
13
Pages :
239
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 30 November 2013

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