Poster (Scientific congresses and symposiums)
Hydrocarbons contamination of smoked shrimp, an expanding food condiment in Beninese local markets
Kpoclou, Yénoukounmè Euloge; Brose, François; Anihouvi, V.B. et al.
2013Bioforum
 

Files


Full Text
Ekpoclou_bioforum2013.pdf
Author postprint (114.96 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kpoclou, Yénoukounmè Euloge
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Anihouvi, V.B.
Azokpota, P.
Soumanou, M.M.
Hounhouigan, D.J.
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Hydrocarbons contamination of smoked shrimp, an expanding food condiment in Beninese local markets
Publication date :
18 April 2013
Event name :
Bioforum
Event organizer :
ULg
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
18 avril 2013
Available on ORBi :
since 29 November 2013

Statistics


Number of views
38 (7 by ULiège)
Number of downloads
1 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi