Poster (Scientific congresses and symposiums)
Contribution à la détermination du profil en COVs des effluents gazeux de séchage industriel de levain
Eloundou Mballa, Pierre Patrick; Fauconnier, Marie-Laure
2013Walking Dinner du département de Chimie et Bio-industries
 

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Keywords :
COV; GC-MS; Levain
Abstract :
[en] During the industrial drying of sourdough, there is an evaporation of a part of the volatile compounds and those generated during the process. These compounds are evacuated with waste and lost for the industry. A complete characterization of the aromatic profile would open ways towards a co-valuation of some of these COVS.
Disciplines :
Biotechnology
Author, co-author :
Eloundou Mballa, Pierre Patrick ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
French
Title :
Contribution à la détermination du profil en COVs des effluents gazeux de séchage industriel de levain
Alternative titles :
[en] Contribution to the determination of COVs profile in gaseous effluents during industrial drying of Sourdough
Publication date :
02 July 2013
Number of pages :
A0
Event name :
Walking Dinner du département de Chimie et Bio-industries
Event organizer :
Département de Chimie et Bio-industries de Gembloux Agro-Bio Tech
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
le 02 Juillet 2013
Name of the research project :
VOCALISE
Available on ORBi :
since 16 October 2013

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