Article (Scientific journals)
Baker's yeast behavior during vacuum agitated contact drying
Bennamoun, Lyes; Afzal, Muhammad; Léonard, Angélique
2013In Chemical Engineering and Technology, 36 (10), p. 1795-1800
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Disciplines :
Chemical engineering
Author, co-author :
Bennamoun, Lyes ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie appliquée > Génie chimique - Procédés et développement durable
Afzal, Muhammad
Léonard, Angélique  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie appliquée > Génie chimique - Procédés et développement durable
Language :
English
Title :
Baker's yeast behavior during vacuum agitated contact drying
Publication date :
27 September 2013
Journal title :
Chemical Engineering and Technology
ISSN :
0930-7516
eISSN :
1521-4125
Publisher :
Wiley, New York, United States - New York
Volume :
36
Issue :
10
Pages :
1795-1800
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 30 September 2013

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