No full text
Expert report (Reports)
Valorisation des produits issus des feuilles de betteraves : extraction de molécules à note verte
Marlier, Michel; Thonart, Philippe; du Jardin, Patrick et al.
2007
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
betteraves; note verte; composés volatils
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Chemistry
Biotechnology
Author, co-author :
Marlier, Michel;  ULg - GxABT > Chimie et Bioindustries > Chimie générale organique
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
du Jardin, Patrick  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Biologie végétale
Ongena, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
French
Title :
Valorisation des produits issus des feuilles de betteraves : extraction de molécules à note verte
Publication date :
February 2007
Report number :
Période de mars 2006 à février 2007
Number of pages :
15
Funders :
DGA - Région wallonne. Direction générale de l'Agriculture [BE]
Available on ORBi :
since 03 May 2013

Statistics


Number of views
42 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi