No full text
Expert report (Reports)
Valorisation des produits issus des feuilles de betteraves : extraction de molécules à note verte
Wathelet, Jean-Paul; Thonart, Philippe; du Jardin, Patrick et al.
2008
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Betteraves; Rubisco; note verte; composés volatils; aldéhydes
Disciplines :
Biotechnology
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Chemistry
Author, co-author :
Wathelet, Jean-Paul ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
du Jardin, Patrick  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Biologie végétale
Ongena, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
French
Title :
Valorisation des produits issus des feuilles de betteraves : extraction de molécules à note verte
Publication date :
2008
Report number :
Période de mars 2007 à février 2008
Number of pages :
20
Name of the research project :
"Valorisation des produits issus de feuilles de betteraves : extraction de molécules à note verte" - Projet D31/1128/S1
Funders :
DGA - Région wallonne. Direction générale de l'Agriculture [BE]
Available on ORBi :
since 03 May 2013

Statistics


Number of views
83 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi