Poster (Scientific congresses and symposiums)
Analytical evaluation of virgin olive oils produced from three varieties Koroneiki , Arbequina and Arbosana grown in east of Morocco
Mansouri, Farid; Ben Moumen, Abdessamad; Lopez, G. et al.
2013InsideFood Symposium
 

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Final Poster Mono varietal VOO insidefood symposium MANSOURI Farid 4 avril 2013.pdf
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Keywords :
Olive oil; fatty acid; Triacylglycerol
Disciplines :
Chemistry
Agriculture & agronomy
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Author, co-author :
Mansouri, Farid;  Université Mohamed Ier, Maroc > Laboratoire de Biologie des plantes et des micro-organismes
Ben Moumen, Abdessamad
Lopez, G.
Mihamou, A.
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Serghini-Caid, Hana
Elamrani, A.
Language :
English
Title :
Analytical evaluation of virgin olive oils produced from three varieties Koroneiki , Arbequina and Arbosana grown in east of Morocco
Publication date :
April 2013
Event name :
InsideFood Symposium
Event place :
Leuven, Belgium
Event date :
du 9 avril 2013 au 12 avril 2013
Audience :
International
Available on ORBi :
since 15 April 2013

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