No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Le XVIIIe siècle culinaire : vers l’art et la science du goût
Von Hoffmann, Viktoria
2011Saveurs d'hier, saveurs d'aujourd'hui
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
History
Author, co-author :
Von Hoffmann, Viktoria ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences historiques > Histoire culturelle
Language :
French
Title :
Le XVIIIe siècle culinaire : vers l’art et la science du goût
Publication date :
01 October 2011
Event name :
Saveurs d'hier, saveurs d'aujourd'hui
Event organizer :
ULB et Centre de gastronomie historique
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
1er octobre 2011
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 10 January 2013

Statistics


Number of views
28 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi