Article (Scientific journals)
Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review.
Ewane, Cécile Annie; Lepoivre, Philippe; de Lapeyre de Bellaire, Luc et al.
2012In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 16 (3), p. 393-404
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
N°481 - Ewane 2012.pdf
Publisher postprint (925.64 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
bananas; fruit susceptibility; crown; rots; defense mechanisms; phenolic compounds
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Author, co-author :
Ewane, Cécile Annie
Lepoivre, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytopathologie
de Lapeyre de Bellaire, Luc
Lassois, Ludivine  ;  Université de Liège - ULiège > Forêts, Nature et Paysage > Gestion des ressources forestières et des milieux naturels
Language :
English
Title :
Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review.
Publication date :
2012
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
16
Issue :
3
Pages :
393-404
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 07 November 2012

Statistics


Number of views
117 (6 by ULiège)
Number of downloads
243 (2 by ULiège)

Scopus citations®
 
32
Scopus citations®
without self-citations
30

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi