Article (Scientific journals)
Influence of processing parameters on physicochemical properties of low-trans and trans-free puff pastry margarines
Lefebure, Emilie; Ronkart, Sébastien; Brostaux, Yves et al.
2013In LWT - Food Science and Technology, 51 (1), p. 225-232
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Keywords :
Puff pastry margarines; physicochemical properties; response surface methodology; processing parameters
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Ronkart, Sébastien
Brostaux, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Statistique, Inform. et Mathém. appliquée à la bioingénierie
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Influence of processing parameters on physicochemical properties of low-trans and trans-free puff pastry margarines
Publication date :
2013
Journal title :
LWT - Food Science and Technology
ISSN :
0023-6438
eISSN :
1096-1127
Publisher :
Elsevier
Volume :
51
Issue :
1
Pages :
225-232
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 October 2012

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