Reference : Influence of processing parameters on physicochemical properties of low-trans and trans-...
Scientific journals : Article
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/131905
Influence of processing parameters on physicochemical properties of low-trans and trans-free puff pastry margarines
English
Lefebure, Emilie mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul. >]
Ronkart, Sébastien [> >]
Brostaux, Yves mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Statistique, Inform. et Mathém. appliquée à la bioingénierie >]
Bera, François mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul. >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul. >]
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul. >]
2013
LWT - Food Science and Technology
Elsevier
51
1
225-232
Yes (verified by ORBi)
International
0023-6438
[en] Puff pastry margarines ; physicochemical properties ; response surface methodology ; processing parameters
http://hdl.handle.net/2268/131905

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