Article (Scientific journals)
Polémique autour de l'huile de palme: Instantanés d'un secteur en crise
Delacharlerie, Sophie; Poncelet, Céline; Chèné, Christine et al.
2012In Industries Alimentaires et Agricoles, 2012 (Mai-Juin), p. 42-47
 

Files


Full Text
IAA-HuiledePalme.S.Delacharlerie.pdf
Author preprint (315.81 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Palme; Nutrition; Environnement; Alternatives; RSPO; Distribution; Consommateur
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Poncelet, Céline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Chèné, Christine
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Language :
French
Title :
Polémique autour de l'huile de palme: Instantanés d'un secteur en crise
Publication date :
May 2012
Journal title :
Industries Alimentaires et Agricoles
ISSN :
0019-9311
Publisher :
Association des Chimistes et Ingénieurs de Sucrerie, Paris, France
Volume :
2012
Issue :
Mai-Juin
Pages :
42-47
Name of the research project :
Interreg IV - FW 1.1.7 - Nutrisens
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 28 September 2012

Statistics


Number of views
300 (28 by ULiège)
Number of downloads
1484 (40 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi