No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Maîtriser la DLUO : Pistes méthodologiques
Delacharlerie, Sophie; Chèné, Christine; Sindic, Marianne
2012
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Chèné, Christine;  Adrianor
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Language :
French
Title :
Maîtriser la DLUO : Pistes méthodologiques
Publication date :
26 June 2012
Event name :
Qualité nutritionnelle et sensorielle : Maitrise, Amélioration, Valorisation
Event organizer :
QSPA - Adrianor
Event place :
Valenciennes, France
Event date :
26 juin 2012
Audience :
International
Name of the research project :
Interreg IV - FW 1.1.7 - Nutrisens
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 20 July 2012

Statistics


Number of views
80 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi