Reference : Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and r...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/124788
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and rapeseed oil through enzymatic interesterification
English
Aguedo, M. [ > > ]
Hanon, E. [ > > ]
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Paquot, Michel mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Lognay, Georges mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique >]
Thomas, A. [ > > ]
Vandenbol, M. [ > > ]
Thonart, Philippe mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Wathelet, Jean-Paul mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique >]
11-Oct-2007
No
National
BioForum - 11ème Edition
11 octobre 2007
Liège
Belgique
Researchers
http://hdl.handle.net/2268/124788

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid.pdfPublisher postprint533.84 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.