Poster (Scientific congresses and symposiums)
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and rapeseed oil through enzymatic interesterification
Aguedo, M.; Hanon, E.; Danthine, Sabine et al.
2007BioForum - 11ème Edition
 

Files


Full Text
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid.pdf
Publisher postprint (546.65 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Aguedo, M.
Hanon, E.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique
Thomas, A.
Vandenbol, Micheline ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Microbial, food and biobased technologies
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Wathelet, Jean-Paul ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
English
Title :
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and rapeseed oil through enzymatic interesterification
Publication date :
11 October 2007
Event name :
BioForum - 11ème Edition
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
11 octobre 2007
Available on ORBi :
since 09 June 2012

Statistics


Number of views
48 (3 by ULiège)
Number of downloads
46 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi