Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Phospholipid and sphingolipid composition of the milk fat globule membrane (MFGM): determination by SPE and HPLG-ELSD
Bodson, P.; Danthine, Sabine; Blecker, Christophe et al.
200798th AOCS Annual Meeting & Expo
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Phospholipid and Sphingolipid Composition of the milk.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bodson, P.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique
Marlier, M.
Deroanne, C.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Phospholipid and sphingolipid composition of the milk fat globule membrane (MFGM): determination by SPE and HPLG-ELSD
Publication date :
May 2007
Event name :
98th AOCS Annual Meeting & Expo
Event organizer :
AOCS
Event place :
Québec, Canada
Event date :
du 13 au 16 mai 2007
By request :
Yes
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 09 June 2012

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