Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Qualité organoleptique de la viande de porc
Sindic, Marianne; Faes, Th.; Wavreille, J. et al.
2001In L'avenir de la production porcine en wallonie
 

Files


Full Text
Qual_organol_porc.pdf
Author postprint (9.28 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Faes, Th.
Wavreille, J.
Claustriaux, Jean-Jacques ;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Sciences agronomiques > Statistique, Inform. et Mathém. appliquées
Language :
French
Title :
Qualité organoleptique de la viande de porc
Publication date :
2001
Event name :
Journée d'étude "L'avenir de la production porcine en Wallonie"
Event organizer :
Centre de Recherche agronomique de Gembloux et Filière porcine wallonne
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
19 septembre 2001
Main work title :
L'avenir de la production porcine en wallonie
Pages :
84-93
Available on ORBi :
since 27 May 2012

Statistics


Number of views
81 (4 by ULiège)
Number of downloads
1539 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi