Reference : STUDY OF THE STABILITY OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS IN PORK MEAT AFTER STORAGE AND COO...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/122546
STUDY OF THE STABILITY OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS IN PORK MEAT AFTER STORAGE AND COOKING.
English
Douny, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Delmelle, Julien [ > > ]
Brose, François mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Degand, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
2010
No
International
56th International Congress of Meat Science and Technology ICoMST 2010. August 15-20, Jeju, Korea.
August 15-20
http://hdl.handle.net/2268/122546

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