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Poster (Scientific congresses and symposiums)
STUDY OF THE STABILITY OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS IN PORK MEAT AFTER STORAGE AND COOKING.
Douny, Caroline; Delmelle, Julien; Brose, François et al.
201056th International Congress of Meat Science and Technology ICoMST 2010. August 15-20, Jeju, Korea.
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Delmelle, Julien
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
STUDY OF THE STABILITY OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS IN PORK MEAT AFTER STORAGE AND COOKING.
Publication date :
2010
Event name :
56th International Congress of Meat Science and Technology ICoMST 2010. August 15-20, Jeju, Korea.
Event date :
August 15-20
Audience :
International
Available on ORBi :
since 19 May 2012

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