Reference : Development of a LC-UV-MS analytical method for aldehydes formed during fatty acids d...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/122532
Development of a LC-UV-MS analytical method for aldehydes formed during fatty acids degradation.
English
Douny, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Bayonnet, Pierre [ > > ]
Brose, François mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Degand, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Dure, Remy [ > > ]
Remacle, Anne-Sophie mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Clinquart, Antoine mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
2011
No
Scientific Day of the Faculty of Veterinary Medicine, Liège, 9 December 2011
9 December 2011
http://hdl.handle.net/2268/122532

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.