No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Composition of degumming residues from oil physical refining : valorization for food application
Pierart, Céline; Cavillot, Véronique; Kervyn de Meerendré, M. et al.
2007Bioforum
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Pierart, Céline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Cavillot, Véronique
Kervyn de Meerendré, M.
Wathelet, B
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Deroanne, C
Wouters, J
Paquot, Michel 
Language :
English
Title :
Composition of degumming residues from oil physical refining : valorization for food application
Publication date :
2007
Event name :
Bioforum
Event date :
2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 15 May 2012

Statistics


Number of views
104 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi