Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
De la complexité de l'aliment à la technologie d'assemblage
Blecker, Christophe
2011
 

Files


Full Text
Leçon inaugurale définitive.pdf
Publisher postprint (141.25 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Language :
French
Title :
De la complexité de l'aliment à la technologie d'assemblage
Publication date :
04 October 2011
Event name :
Leçon inaugurale lors de la cérémonie d'ouverture de l'année académique 2011-2012
Event organizer :
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
4 octobre 2011
Available on ORBi :
since 07 May 2012

Statistics


Number of views
108 (6 by ULiège)
Number of downloads
475 (12 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi